ندای آبپخش

وبلاگ خبری ائتلاف خبرنگاران آّبپخش-اتاق خبر آبپخش- /ارتباطات مردمی 09361757939(nedayeabpakhsh@yahoo.com)

ندای آبپخش

وبلاگ خبری ائتلاف خبرنگاران آّبپخش-اتاق خبر آبپخش- /ارتباطات مردمی 09361757939(nedayeabpakhsh@yahoo.com)

خبر فوری ؛ اختصاصی ندای آبپخش

اختصاصی ندای آّپخش/تهدید یک مسئول آبی کشور و پاسخ بخشدار شبانکاره| اگر مسئولین استان بوشهر مشکل معارضین بند انحرافی شبانکاره را حل نکنند، 40 میلیارد تومان برگشت می خورد

فلاح رستگار: تاکنون 3 بار اعتبار این پروژه تمدید شده/ به خاطر 260 هکتار پروژه ای 11 هزار و 500 هکتاری را متوقف کردند/اگر مشکل حل نشود پول را در جای دیگری هزینه می کنیم/ بخشدار شبانکاره: طرحی که 120 میلیارد تومان برای آن هزینه شده، 6 میلیارد تومان دیگر هم هزینه شود/ وزارت نیرو اعتباری برای تملک این زمین ها اختصاص نداده است

ندای آّبپخش: مدیرکل دفتر توسعه شبکه های آبیاری و زهکشی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: هم اکنون پروژه شبکه فرعی آبیاری و زهکشی شبانکاره که بزرگترین پیمان وزارت نیرو در بخش شبکه های فرعی کشور می باشد به خاطر نارضایتی صاحبان 260 هکتار متوقف شده است.


به گزارش "
ندای آّبپخش" مهندس عبدالرضا فلاح رستگار با بیان این مطلب افزود: با اتمام این پروژه 11 هزار و 500 هکتار از اراضی تحت پوشش سد رییسعلی دلواری آبیاری خواهند شد.


وی با اشاره به وجود برخی معارضین اظهار داشت: متأسفانه 260 هکتار از اراضی این منطقه در طرح واقع شده که صاحبان بخشی از آن ها به بهانه های مختلف ناراضی بوده و طرح متوقف شده است.


فلاح رستگار با بیان این که تاکنون 3 بار اعتبار این پروژه را تمدید کرده ایم تصریح کرد: اگر مسئولین استان بوشهر به خصوص مسئولین سیاسی و اجرایی چاره ای برای رفع مشکلات موجود نیندیشند قطعاً این پول از استان خارج و در نقطه ای دیگر هزینه خواهد شد.

 

وزارت نیرو اعتباری برای این تملک زمین ها اختصاص نداده است

 

بخشدار شبانکاره نیز در خصوص این پروژه اظهار داشت: متأسفانه و به گفته مسئولین شرکت آب منطقه ای، قانون بودجه و وزارت نیرو  هیچ اعتباری برای تملک این زمین ها اختصاص نداده است.


حسن اسماعیلی با بیان این که هم اکنون احداث کانال های اصلی رو به اتمام است ابراز داشت: مشکل موجود مربوط به کانال های فرعی بوده که از میان اراضی کشاورزی عبور می کند.


وی خاطرنشان کرد: با عبور این طرح از میان اراضی برخی خرده مالکان، این زمین ها از انتفاع خارج شده و به همین دلیل کشاورزان در مقابل آن مقاومت می کنند.


اسماعیلی با اشاره به وجود برخی که به دنبال سود بیشتر هستند افزود: البته کسانی نیز وجود دارند که به تبع سرمایه گذاری دولت در منطقه و افزایش قیمت اراضی آن ها، درصدد سود بیشتر می باشند.

 

طرحی که 120 میلیارد تومان برای آن هزینه شده، 6 میلیارد تومان دیگر هزینه شود

 

وی با بیان این که کشاورزان عقیده دارند برای سدی که حدود 120 میلیارد تومان هزینه شده، هزینه کرد 5 الی 6 میلیارد تومان مشکل ساز نمی شود اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای باید انعطاف بیشتری به خرج دهد و اراضی باقیمانده را از مردم خریداری یا مصالحه نماید.


اسماعیلی در پاسخ به سئوال خبرنگار "سوک" مبنی بر این که راهکار شما برای برون رفت از مشکل بوجود آمده چیست افزود: پیشنهاد ما این است که سازمان آب کار خود را متوقف نکرده و در ازای آن، آب بهاء و حق اشتراک آب را از کشاورزانی که این طرح از زمین هایشان عبور کرده، نگیرد تا رضایت این مالکین نیز جلب شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد