وبلاگ خبری ائتلاف خبرنگاران آّبپخش-اتاق خبر آبپخش- /ارتباطات مردمی 09361757939(nedayeabpakhsh@yahoo.com)
وبلاگ خبری ائتلاف خبرنگاران آّبپخش-اتاق خبر آبپخش- /ارتباطات مردمی 09361757939(nedayeabpakhsh@yahoo.com)
به گزارش پایگاه خبری ندایآبپخش، مسئول کمیسیون آرد و نان جهاد کشاورزی آبپخش شامگاه جمعه در جمع متصدیان نانواها و
نمایندگان مردم در آبپخش گفت: نان محصولی است که از اختلاط آب و
آرد و نمک به دست میآید، بنابراین برای تهیه نانی با کیفیت بالا لازم است
آرد آن از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
مسعود خادمی اظهار داشت: هرچه کیفیت نان بهتر باشد مدت ماندگاری بیشتری دارد و دیرتر کهنه
و بیات میشود، در واقع یکی از عوامل اصلی بروز ضایعات در نان بیات شدن آن
است.
خادمی تصریح کرد: با توجه به این مسئله که نان، پایه اساسی سفرههای ما
ایرانیهاست از نانوائیها میخواهیم تا نان سالم و با کیفیتی را در اختیار
مردم قرار دهند تا سلامت مردم به خطر نیفتد.
این مسئول بیان داشت: رعایت بهداشت و سلامت محیط کار در نانواییها امری
ضروری است و برای رعایت هر چه بیشتر بهداشت به نانواییهای بخش آبپخش
پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از منبعهای فلزی ذخیره آب از منبعهای
فایبرگلاس استفاده کنند.
مسئول کمیسیون آرد و نان جهادکشاورزی آبپخش خاطرنشان کرد: اجرای طرح بزرگ
هدفمندی یارانهها از اقدامات مهم دولتهای خدمتگزار نهم و دهم است و
سبب مصرف بهینه و کاهش مصرف نان میشود.
خادمی عنوان داشت: پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانهها ضایعات بخش نان
بسیار زیاد بوده که با اجرای این قانون در حال حاضر وضعیت رو به بهبود است.
وی ادامه داد: کیفیت مطلوب نان از حقوق مسلم مردم ولایتمدار آبپخش است و
باید بابت پولی که پرداخت میکنند از نان مطلوب با کیفیت بالا بهرهمند
شوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: به طور روزانه از نانواییهای بخش آبپخش بازدید
میکنیم و کیفیت نان، ساعات پخت، مسائل بهداشتی، وزن چانه نان و ... مورد
بازرسی قرار میگیرد.
مسئول کمیسیون آرد و نان جهادکشاورزی آبپخش بیان داشت: در نظرسنجیهایی که
از اهالی شهر و روستاهای تابعه بخش آبپخش صورت گرفته ایشان از کیفیت نان
رضایت کامل داشتهاند.
خادمی بیان داشت: خدمت به مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی از بزرگترین
عبادات و وظایف مسئولان است و تمام تلاش خود را برای خدمترسانی به مردم
عزیز و ولایتمدار بخش آبپخش بکار میگیریم.